Veel gestelde vragen

 

Moet ik speciale kleding aan?

Het is belangrijk om goed te kunnen ontspannen. Daarom adviseer ik niet al te strak zittende kleding aan te trekken. Voordat je op de behandeltafel stapt, mag je wel de onderbenen ontbloten.

 

Moeten mijn voeten gewassen zijn?

Dat is niet noodzakelijk. Maar als vergelijk zeg ik nog wel eens: “als je naar de tandarts gaat, poets je meestal ook je tanden”.

 

Hoe voel ik mij na afloop?

Het gebeurt nog wel eens dat je heel rozig in je hoofd word. Moe en loom. Sommige cliënten vallen ook heerlijk in slaap. Allemaal geen probleem. Na afloop drinkt u in alle rust een glas water om de afvalstoffen goed af te voeren en te hydrateren.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig en hoe vaak?

Het aantal behandelingen hangt af van uw klachten en van het verloop van de behandelingen. Chronische klachten vragen over het algemeen een langere behandelperiode dan acute klachten.

 

Behandelovereenkomst enzo, moet dat en hoe zit dat?

Ja, dat is verplicht! In de volgende link is mijn behandelovereenkomst te lezen. Hierin is ook mijn privacy verklaring opgenomen. Het is raadzaam deze goed door te nemen voor een eerste behandeling.

Vanwege mijn lidmaatschap bij de VNRT, voldoe ik aan de WKKGZ (Wet Kwaliteit Klacht en Geschillen Zorg). Daarom ben ik ook aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Meer hierover is te lezen bij de VNRT.

 

 

Reviews

 

“Ik ben meerdere malen bij Alide geweest voor een behandeling. Alide is een fijne vrouw die ook rustig de tijd voor je neemt. Na enkele behandelingen, merkte ik dat mijn Tinnitus klachten afnamen. Daarbij kwam ik steeds helemaal tot rust gedurende een afspraak. - Rick.”

 

“Meestal loop ik op mijn gemak naar Praktijk VoetsieVoetreflex;  zo begint de aandacht voor mezelf al. Ik bedenk me of ik ergens extra aandacht voor nodig heb en bespreek dat met Alide. Door rust en bewustwording geniet ik enorm van de behandeling en voel het vaak tintelen in mijn lijf en vaak ook op de plekken die het nodig hebben. Heerlijk ontspannend en ook nog een tegemoetkoming in de kosten via mijn aanvullende verzekering - Lambertha, 71 jaar.”

 

“Al een paar jaar kom ik bij Alide voor de voetreflextherapie, het bevalt mij uitstekend, het is heel ontspannend en je voeten voelen heerlijk na de massage. Ook heb ik er goede baat bij. Bij binnenkomst word je door Alide heel hartelijk ontvangen, en ze neemt ook alle tijd voor je. Echt een aanrader - Nelly.”

 

“Al een paar maal een behandeling gehad bij Alide. Ze staat open voor je vragen/klachten en zoekt samen naar een oplossing. Professionele benadering!

En ik kom tot diepe ontspanning en daarnaast de prettige helende werking en activering.

Zeker een aanrader! - Hannah.”

 

 

 

VOETREFLEXTHERAPIE

OVER VOETSIE

BEHANDELINGEN

VRAGEN / REVIEWS

OVERIGE INFO

CONTACT

©2021 Praktijk VoetsieVoetreflex