Veel gestelde vragen

 

Moet ik speciale kleding aan?

Het is belangrijk om goed te kunnen ontspannen. Daarom adviseer ik niet al te strak zittende kleding aan te trekken. Voordat je op de behandeltafel stapt, mag je wel de onderbenen ontbloten.

 

Moeten mijn voeten gewassen zijn?

Dat is niet noodzakelijk. Maar als vergelijk zeg ik nog wel eens: “als je naar de tandarts gaat, poets je meestal ook je tanden”.

 

Hoe voel ik mij na afloop?

Het gebeurt nog wel eens dat je heel rozig in je hoofd word. Moe en loom. Sommige cliënten vallen ook heerlijk in slaap. Allemaal geen probleem. Na afloop drinkt u in alle rust een glas water om de afvalstoffen goed af te voeren en te hydrateren.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig en hoe vaak?

Het aantal behandelingen hangt af van uw klachten en van het verloop van de behandelingen. Chronische klachten vragen over het algemeen een langere behandelperiode dan acute klachten.

 

Behandel overeenkomst, moet dat?

Het is even heel formeel, maar daarmee voldoe ik aan de wettelijke regelgeving.

Tevens geeft het duidelijkheid en raad ik u aan dit door te lezen.

 

Reviews

 

"Al een paar jaar kom ik bij Alide voor de voetreflextherapie, het bevalt mij uitstekend, het is heel ontspannend en je voeten voelen heerlijk na de massage. Ook heb ik er goede baat bij. Bij binnenkomst word je door Alide heel hartelijk ontvangen, en ze neemt ook alle tijd voor je. Echt een aanrader - Nelly."

 

"Al een paar maal een behandeling gehad bij Alide. Ze staat open voor je vragen/klachten en zoekt samen naar een oplossing. Professionele benadering!

En ik kom tot diepe ontspanning en daarnaast de prettige helende werking en activering.

Zeker een aanrader! - Hannah."

 

 

 

 

VOETREFLEXTHERAPIE

OVER VOETSIE

BEHANDELINGEN

VRAGEN / REVIEWS

OVERIGE INFO

CONTACT

©2019 Praktijk VoetsieVoetreflex