Soorten behandelingen

 

Een behandeling duurt doorgaans ongeveer 50 minuten.

Komt u voor het eerst, dan kunt u kiezen voor een uitgebreide intake/anamnese om kennis te maken en wensen en klachten door te nemen. Tevens komen o.a. gezondheid, medicijngebruik, slaap- en leefpatroon aan de orde. Dit om een zo goed en persoonlijk mogelijk afgestemd behandelplan te maken. Hier neem ik zeker 1,5 uur de tijd voor en sluit ik af met een ontspannende voetreflex massage.

 

Het kan ook zijn dat u eerst wilt kennismaken met Voetreflextherapie, dan kan ik de Chinflex totaal of een ontspanningsmassage van harte aanbevelen.

Ik leg dan in het kort uit wat voetreflextherapie is, we bespreken eventuele verwachtingen en na afloop hoor ik graag wat u ervan vond en of het een vervolg krijgt.

 

Welke behandelingen

Chakra massage

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam. Er zijn 7 hoofdchakra’s welke ook via de voet bewerkt kunnen worden. Goede resultaten bij o.a. hormonale disbalansen.

 

Metamorfose massage

Hebben goede resultaten bij grote en kleine veranderingen in het leven. Soms verrassende emotionele effecten.

 

Zonnevlecht massage

Dit is een zenuwknoop die onder het middenrif, achter de maag ligt. Energetisch gezien, sta je in verbinding met de wereld middels deze zonnevlecht, welke via de voet ook te bewerken is. Vooral bij spanning/stress, burn-out, vele vormen van spijsverterings-problemen.

 

Polariteit massage

Het menselijk lichaam beschikt over polen waartussen de energie/levenskracht stroomt. Deze massage heeft als doel deze energie weer in evenwicht te brengen. Vooral bij trauma’s en emotionele disbalansen.

Neuro-reflexologie

Bij deze massage werk ik met andere technieken. Het is een behandelwijze die zich richt op één focuspunt, welke correspondeert met de klacht.

 

Behandelingen aan huis

In overleg is het mogelijk een behandeling aan huis te krijgen.
Hier worden wel extra kosten voor gerekend. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

VOETREFLEXTHERAPIE

OVER VOETSIE

BEHANDELINGEN

VRAGEN / REVIEWS

OVERIGE INFO

CONTACT

©2021 Praktijk VoetsieVoetreflex